TUINAANLEG

AANPLANTING, GAZON EN GRONDWERKEN

Wij hechten veel belang aan de voorbereiding van elk tuinproject. De basis van een duurzame en kwalitatieve tuin is de voorbereiding en de bodembewerking. Een goede, verrijkte grondstructuur en bodemhuishouding zorgen ervoor dat uw tuin voluit kan uitgroeien en zijn structuur behoudt.

We garanderen u de perfecte tuin, net omdat we overtuigd zijn van onze degelijke bodemstructuur. Indien er toch uitzonderlijk iets verkeerd zou zijn met de planten, worden deze automatisch door ons vervangen. Deze garantie geldt enkel op voorwaarde dat wij ook instaan voor het onderhoud van uw tuin.

De aanplanting van uw tuin doen we uiteraard pas na een goede grondbewerking. Door de hoge kwaliteit van onze planten, gaat de aanleg steeds goed van start. De aanplanting van uw tuin gebeurt enkel wanneer de weersomstandigheden dit toelaten. Dit geldt eveneens voor het zaaien van uw gazon. Het weer is een bepalende factor tot het slagen van een perfect gazon. Bij GEOGROEN beschikken we ook over de beste machines om uw gazon bij te zaaien of volledig te vernieuwen.

Na de aanleg van uw tuin, kunt u ook nog steeds op ons rekenen. We adviseren u graag met tips and tricks voor uw tuinonderhoud.

Overtuigd

Overtuigd van onze werkwijze? Contacteer ons en we bekijken hoe we uw plannen kunnen realiseren.

CONTACT