ONZE WERKWIJZE

In vier eenvoudige stappen maken we van uw droom realiteit! We gaan samen met u op zoek naar de perfecte tuin.

STAP 1

v

Vrijblijvend advies

Voor de realisatie van uw droomtuin kan u van A tot Z op ons rekenen. Vanaf uw eerst contact begeleiden wij u persoonlijk. We overlopen samen uw wensen en we adviseren u doorheen ons aanbod. We bespreken uw wensen, adviseren u en verzorgen een vrijblijvende raming van het vooropgestelde project. U kan genieten van een persoonlijke aanpak van het project.

Geogroen Stap1 Advies
Geogroen Stap2 Ontwerp

STAP 2

Ontwerp

Onze gespecialiseerde tuinarchitect adviseert u over de mogelijkheden en beperkingen van uw project en perceel. Hij kan aan de slag na goedkeuring van de besproken plankost. Hij meet het terrein op en brengt uw tuin in kaart. Met deze informatie werken we een passend concept uit en maken we een voorontwerp op. Dit voorontwerp bespreken we verder en nadien volgende de definitieve plannen en gepaste offerte. Ook begeleiden wij u verder met de opmaak van een bouwvergunning.

Overtuigd

Overtuigd van onze werkwijze? Contacteer ons en we bekijken hoe we uw plannen kunnen realiseren.

STAP 3

Realisatie

Zowel voor het grondwerk, de technische installatie, de terrassen, het poolhouse,… kortom het gehele tuinproject kan door ons in eigen beheer uitgevoerd worden. Wenst u een deel van de werken zelf te doen. Geen probleem we helpen u verder met plan van aanpak. Ook kleinere projecten, zoals aanleg van een gazon, een klein plantsoen, een voortuin,… we voeren het allemaal uit. Contacteer ons en we maken voor u een gepaste offerte.

Geonet Stap3 Realisatie
Geogreon Stap4 Genieten

STAP 4

Genieten

Onze werkwijze is pas compleet, als u echt kan genieten van uw tuin. We ontzorgen u helemaal. Graag verzorgen we het tuinonderhoud de eerste jaren na aanleg. Is er een probleem of defect contacteer ons dan komen we spoedig ter plaatse.

CONTACT